31 maj 2010

Öland.



Man vet inte vad man egentligen tycker om något fören man åker där ifrån. Det var inte fören jag flyttade till Nybro som jag insåg hur jäkla mycket jag trivs på den här ön. Det här är och kommer alltid att vara mitt hem.

Veckan som gått.

Det har hänt ganska mycket den här veckan. Har i helgen fått plocka ut de underbara ringarna jag hade i läppen och går nu istället på penicillin. Lär göra om dom när det läkt ordentligt, men just nu är jag bara glad över att bli av med den värsta smärtan. Svullnaden har börjat gå ned och jag har inte längre feberfrossa av inflammationen.
Dock missade jag 80-tals festen i lördags vilket jag är lite små ledsen över, men det kommer väl fler chanser. Har dock testat på det här med batikfärg, batikfärgade en t-shirt och det var sjukt skoj. Kommer lätt göra det fler gånger.

Jag har hämtat hem Kurt, så nu svävar Doris på de evigt gröna ängarna. Tog Sanna med mig när jag hämtade Kurt och vi hann med både det ena och det andra på vägen hem. Seriöst vad jag har saknat dig, underbart att ha dig hemma igen och jag ser verkligen fram emot sommaren då vi kommer bo ganska nära varandra.

24 maj 2010

Crusingen fom hell!

Började dagen med konfirmation för Frida (Kusinen), det var så mycket folk i kyrkan så mamma och jag gick ut och insåg när vi kom ut att det var fler folk utanför än vad det var i kyrkan och i kyrkan var det verkligen packat med folk.
Mamma och jag gick ned till Ölands glass och åt precis som det åter... Glass. Underbart gott, för mig blev det Nutello och champange sorbet denna gång. Var tillbaka vid kyrkan lagom då de var klara och stod utanför för att fotograferas. Efter det blev det mat och trevligt sällskap hemma hos Bobo och Ia.
Jag fick ett w.w.j.d armband bara för att jag frågade vad det betydde och än så länge har jag inte blivit av med det =/

Senare blev det en sväng på crusingen och där efter var jag helt blackoutad (har inget minne över huvudtaget). Var tydligen ganska speedad och odräglig, fick hjälp hem av de bästa i världen. Jag älskar verkligen mina vänner vad hade jag gjort utan dom i Lördags? Vem vet vart jag hade hamnat?
De hade tagit med mig hem redan vid tio halv elva och jag var som jag sa innan ganska odräglig. Visade sig när jag vaknade på morgonen att jag hade spytt som en gris i badkaret (det såg inte mysigt ut). Hade lite panik över att jag inte hittade mina jeans till en början, men efter att ha pratat med Malin och Frida så lugnade jag mig och till slut hittade jag dom i stolen.
Jag gick iväg till jobbet som planerat men kände att det här stämmer inte. Var kvar till nio innan Katja kunde hoppa in och ta över.
Blev då massa telefonsamtal och senare in på vc för att tömmas på blod, de trodde oxå att jag hade fått något efter att ha sett mig. Krit vit i ansiktet, kunde inte stå upp många minuter innan allt snurrade, pupilerna var enorma och jag var fortfarande kanon full och då hade jag inte druckit något sedan tio kvällen innan. och nu var klockan tio på förmiddagen. Får provsvaren om några dagar, lite nyfiken på vad jag egentligen fick i mig och när provsvaren som till 99.9% är positiva kommer så blir det polisanmälan.

21 maj 2010

Sol

Sitter nu i lägenheten och väntar på världens bästa Sanna. Hon kommer förvissa inte än på någon/några timmar. Men jag grundar på en öl och hoppas att hon skyndar sig på.
Är underbart väder ute, tänkte försöka jaga med henne ned till flytbryggan med några öl och bara mysa. Har legat där en lång stund i solen idag, men då saknades både bra sällskap och en kall. Får bli ändring på det nu ikväll =)

Himlen har fått en vacker ängel.

Moder, jag är trött, nu vill jag sova
blott jag vid ditt hjärta slumra får
gråt dock ej, det skall du först mig lova
ty på kinden bränner het din tår

Här är kallt och ute stormen tjuter
men i drömmen allt emot mig ler
och när jag mitt trötta öga sluter
jag det söta änglabarnet ser

 Ser du ängeln, hör du hur det klingar
moder, en musik så underbar
se han har så vackra vita vingar
dem han säkert från vår herre har

Grönt och gult och rött, mitt öga bländas
det är blommor ängeln strör ut
får jag vingar ock förrn livet ändas
eller får jag, moder, sen jag dör

 Säg varför du mina händer trycker
varför lägger du din kind mot min
den är våt, men jag den glödhet tycker
Moder, jag vill alltid vara din

Men du får ej mera tårar gjuta
gråter du, så gråter jag med dig
O, jag är så trött, vill ögat sluta
Moder, se nu kysser ängeln mig


Vila i frid du vackra ängel.

20 maj 2010

Kärlek

Jag har nya skor. Jag är kär!

Gammal.

Nu börjar jag bli gammal på riktigt, snacka om ångest. 22år fyllda och dagen började med att jag försov mig då mobilen hade laddat ur under natten. Hade ställt klockan på 6 som vanligt för att hinna med att ta det lugnt på morgonen. Men icke, vaknar tio i sju och inser att jag inte hinner äta frukost innan jobbet. Inte blev det bättre när mamma ringer 12.50 (slutade 13.00) och talar om att mormor och hon är på väg.. Lite små panik då jag behövde både diska och plocka i ordning innan de kom. Jag hann få ihop det mesta i vart fall.

Nu är kylen fylld med både tårta och öl så det blir nog en sväng till simhallen ikväll igen. Var där och simmade igår kväll, jäklar vad duktig jag kände mig på kvällen sedan. Eller, frågan är om jag inte borde ta vara på det underbara vädret och ge mig ut och gå en sväng. Hmm får se hur det blir sedan.

18 maj 2010

Det gjorde min dag.

17 maj 2010

Misslyckat sex-tråden på buke

Satt nyss och plöjde "misslyckat sex"-tråden på buke. Den tråden ger mängder av garv. Det här inlägget är ett av de bästa i tråden...

Jag ligger i sängen och läser en god bok, sambon står i duschen efter en hård kväll i garaget.
Duschen är vägg i vägg med sovrummet så man hör när vattnet stängs av osv.
Ikväll hörde jag aldrig att han stängde av vattnet. Däremot kom helt plötsligt en naken man, med kalsongerna på huvudet och min gamla rosa ponny-handduk som cape runt halsen. På bröstet har han skrivit Flygande Faran med mina kajalpennor i div. färger. Han gör ett magplask ner i sängen och lika fort som han kom är han försvunnen. En stund senare kommer sambon in i sovrummet, med kalsongerna där man ska ha dom, som om ingenting hänt.
Jag: -Eh?
Sambon: -Är du kåt nu? För det är jag.

Sanna!

Vaknade till liv ordentligt i morse av att telefonen ringde runt nio. Det var ett nummer jag verkligen inte kände igen. Men jag tog mod till mig och svarade, trodde det var något usa nummer först, men ack så fel jag hade.
Det visade sig vara världens bästa Sanna som satt på flygplatsen och ville prata slut på pengarna hon hade på mobilen. Helt sjukt underbart roligt att få höra hennes röst igen. Saknar att ha hennes kloka tankar och tycken här.
Det är inte många jag öppnar mig för och berättar allt för. Men Sanna är den som vet mest om mig och mitt liv. Sexsnacket är svårt då hon kan va lite små pryd när jag väl kommer igång, men det brukar gå över efter en öl eller fem.
Jag tänker tillbaka och ler åt tiden vi hade på krogen. Alla sjukt galna kvällar tillsammans med brorsan och hans gäng.
Jag förstår verkligen inte hur vi orkade. Jag slutade jobba sent, var sällan hemma hos Sanna innan åtta, ibland inte fören nio. Blev då till att ninja duschen med ölen i handen och snygga till sig samtidigt som några omgångar av pyramiden. Sedan var det ut, vi visste att ”gänget” satt på antingen KM eller på The rock så det var för det mesta dit vi gick. Någon enstaka gång blev det Enesto för dans. De få gångerna vi va på Enesto minns jag ganska väl, eller okej, allt är en dimmig sörja. Men jag minns sådana delar jag inte borde minnas. Sov för det mesta på sannas soffa, men långt ifrån alltid. Fanns en jäkligt behaglig säng i området där My bor…

Hemma och i säng sent, ibland väldigt sent. Upp pigg och glad vid halv sju då bussen ut till travet gick. Det var mer än en gång chefen och co skrattade åt en när man kom inramlande vid sju. Men jag levde livet och älskade det.

Jag ser verkligen fram emot den här sommaren med Sanna. Vi ska äga Strand! Vi ska; grilla nere vid stranden med en kall i handen, promenader, Winnerbäck, The ark, ha de bästa fyllorna ihop, roadtrippa, vi ska leva livet i sommar!

Smått impregnerad.

Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv. Jag har på inte allt för lång tid hunnit med en storstädning av lägenheten. Nästa som hälsar på mig med bil ska utnyttjas, har diverse grejer som ska till återvinningen och jag känner inte för att bära låda för låda till andra änden av stan.
Det är toppen väder ute, jag har korsdrag i lägenheten, jag dunkar musik på högsta volym, studsar runt som om jag vore hög på något betydligt starkare än alkohol och jag trivs som fisken i vattnet. Humöret är på topp.

Jag vet. det börjar bli dags att byta ut de blå kycklinggardinerna.

Möblerade om lite i förra veckan. Ville se skärmen från sängen = ligga i sängen och kolla film.

Börjar bli dags att få upp något på väggen tror jag.

Kombinerar.

Kombinerar städning, motion och tvätt.
Tvättstugan-Bra musik-Städa

Veckans lista

Veckans lista:
Smärta..
  1.  Paper cut
  2.  Huvudet i skåpluckskanten
  3.  Lilltån i trösken
  4.  Räkor
  5.  Inflammerad hårsäck

Yeah.

Tänkte försöka få lite ordning på lägenheten innan jobbet. Måste även hinna med att tvätta, tror i vart fall att jag har tvätt tid nu snar.

16 maj 2010

Kyrkan.

Kyrkan idag var en ganska roande tillställning. Prästen kunde;
1. Inte sjunga
2. Inte prata så man hörde/förstod vad han sa.
3. Knäcka extra som jultomten.
4. Inte ha alla hästar hemma.

Fick bita mig i läppen för att inte skratta högt när han började prata om vampyrhysterin på biblioteket.

Dock var det hårt när han nämnde morfar. Svårast av allt var att se mormor ledsen. Känner redan nu att begravningen kommer bli otroligt jobbig.

Du heliga eld, 
all världens tröst, 
låt kärlek brinna i vårt bröst.

Träningsvärk!

Sakta men säkert kommer den smygandes. Kände att jag började bli stel i rygg och axlar. ställde mig sedan upp för att dra på mig lite kläder (kände att trosor och t-shirt inte var det optimala för kyrkan). Allt jag kan säga är att ja, jag känner ju att jag har två ben i vart fall. Får hur som försöka gå bort stelheten när jag kommer hem från kyrkan ikväll.
För precis kyrkan. Nej jag är allt utom kyrklig, men det är minnesgudstjänst för Morfar idag. Kan inte gärna avstå den.

Laser game - Harrys

Tog 15.45 bussen till Kalmar för att bege mig mot Sandra/banan för Laser Game med 30-40 taggarna. Jag ägde inte lika hårt som sist, men jäklar vad skoj det är. Trodde att jag skulle vrida mig i träningsvärk när jag vaknade idag, men än så länge är det lugnt. Har till och med lite små sug på att dra ned till badhuset för att simma några längder, men jag har känslan va att jag är för lat för det idag. Får bli en promenix runt slottet istället. Det är verkligen underbart mysigt att gå där i skymningen när slottet är upplyst. Bäst är det med sällskap.

Helen och co hade delat upp oss i tre lag, vilket blev att vi spelade fyra matcher/lag alá 15 minuter styck. Jag tycker lagindelningen var bra. Vi vann nog inte, men vi kom heller inte sist. Det var smart planerat då vårt lag fick ta duscharna först, vi fick både varmvatten och mest tid, vilket var toppen. Visst, för att va tjej är jag för det mesta klar ganska fort. Lite fundation för att täcka den fina röda nyansen jag gärna får vid alkoholintag. Lite mascara och massor med kajal. Till det slänger vi i lite kladd i håret och ställer skiten upp så gott det går (insåg igår att jag är i stort behov av klippning, det växer som ogräs).
Jag hade en lagom blandad grogg med mig, den bestod av fruktsoda, koskenkorva och cider. Var tvungen att på något sätt få i mig sommarcidern (+46) som jag hade köpt, groggade man på det gick det alldeles ypperligt, fick dock förvränga smaken med ytterligare en cider dock en god denna gång.

Harrys nästa. Fick en pistonhead öl (på burk) av en i gänget. Den var godare på burk än på flaska, men den smakar fortfarande vatten med lite essens. Lite flashback från den egyptiska ölen exet och jag drack i Sharm el sheik. Blev mat och dryck på Harrys. Var dock inte hungrig så jag delade en hamburgertallrik med Nicke.
Kvällen bestod av dans, mat, alkohol och underbart kul umgänge.
Fick tillslut efter att ha missat bussen skjuts hem.. Mej likie.

Full.

Kan kort sammanfatta kvällen i topp!
Blir mer skrivet i morgon när jag vaknar. Nu ska jag sova!

Kan sammanfatta kvällen med den här videon.

15 maj 2010

GlucoSure

Var tvungen att ta en bild på blodsockermätaren som används på jobbet. Jag förstår inte varför de inte utvecklar den och skaffar en ny, men icke. När de skaffade en ny för inte så länge sedan blev det en precis lika dan. Bara stickorna är stora som mitt ringfinger.

Dressyr protokoll.

Satt för någon dag sedan och kollade genom de pärmar jag har. Hittade ALLA mina gamla dressyr protokoll, det äldsta riktiga är ÖM 1999 då jag red Crescendo, sedan är det ÖM på Seb, massa olika Åkerbo tävlingar på både Dubai, Jimo, Amorella och ja det var mängder av protokoll. Det var riktigt roligt att läsa genom dom idag, blicka tillbaka och minnas Långöre tiden.

13 maj 2010


Med en dåres rädsla
av vad som skulle kunna hända
med min själ, med mitt sinne
strävar jag att stöta de alla åt sidan
då dom uppenbarar sig
tillsammans med mina intryck

Så sliten, bekymrad, så förmörkad
Mina mardrömmar kastar skuggor
och begär att få leva i mina drömmar

Nu söker jag mig omkring
efter vägen hem
Innan hade jag tappat bort min väg
men samtidigt funnit mig själv
resande längs livets trädgård

12 maj 2010

Sommarcider.

Var förbi bolaget en sväng här i Borgholm när jag kom hem. Ville ha något att dricka i helgen då det är lasergame + Harrys som gäller. Hittade massa mysko sommar cider som jag just nu smakar lite smått på.

Rekordelig summer cider ; wild strawberry-kiwi var helt okej. Medan +46 Sommarcider ; Fläder och Rabarber smakar kräk.

Lagom

Vaknade va klockan halv sju i morse, hade ingen riktig koll på varför jag hade ställt klockan fören jag insåg att jag skulle in till Kalmar för pumpbyte idag. Klockan halv åtta stod mamma här nedanför, jag fick då köra hem henne så jag kunde låna hennes bil för dagen. Jag var för första gången på väääldigt länge inne på sjukan i mycket god tid.
Efter lite bläddrande i diverse tidningar (undvek Dam och Hänt extra) så kom Mats förbi och plockade upp mg. Blev till en början ett kapillärt HbA1c. Även denna gång hade jag precis samma värde som sist (Januari) 6.1 även denna gång. Vilket är ett helt okej värde, även om jag tycker att det är lite väl högt. Men det är ju för att jag mår som bäst när jag ligger runt 4 i bls.
Sedan gick vi vidare in mot köket där Anette satt och väntade. Det var hon som skulle visa mig pumpen och dess funktioner. Hon var sjukt trevlig och det hela gick grymt fort. Jag har förvisso lekt med pumpen i två dar bara för att försöka hitta alla kul inställningar. Vissa hittade jag och vissa inte.
Men nu sitter den där, min alldeles egna mesgröna Animas 2020. Just nu älskar vi varandra och mycket är nog för att den har så underbart mycket roliga funktioner och för att den är ny.
Mats kom och gav mig en påse med en kokbok, en miniräknare och ett nyckelband vilket var ett tack från Accu-chek för att jag hade utvärderat mobile mätaren (min bästa vän). 

Jag har även vart förbi Dynamite och införskaffat två nya ringar till läppen. Diskuterade till tjejen som alltid sitter bakom kassan (hon med massa kul hårfärger) och det är egentligen för tidigt för att byta ringarna nu. Men eftersom att de är så pass stora och roliga att leka med kommer jag inte lämna de ifred så de får läka som de ska. Så då kom hon och jag fram till att jag borde byta till mindre ringar och då förhoppningsvis låta bli de lite bättre. Så nu ska jag bara lyckas få dit de andra oxå, vet vilket problem vi hade med segment ringen senast. Så vi får se om jag lyckas själv denna gång efter lite smarta tips från henne. Dock hade hon inte tid att hjälpa mig byta idag, men lyckas jag inte så skulle jag komma förbi på måndag igen.
Här lyckades jag även skaffa mig parkeringsböter. Typiskt mig grej att få =P

När jag ändå var i Kalmar gick jag förbi KPG för att se om det fanns någon möjlighet att jag kunde få mina betyg översatta till engelska. Vilket visade sig gå ypperligt och det visade sig även att jag var den första som bad om det. Men nu har jag mina betyg fint översatta till engelska så nu ska jag bara fixa allt annat innan jag skickar in anmälan till San Diego.

Modell barnvakt.


Bästaste Stina bodde här Måndag-Tisdag. Jag kände mig nästan som en barnvakt då jag först fick följa henne till jobbet och även hämta henne (dock hämtade jag henne för att vi skulle promenera). Sedan dagen efetr fick jag även hansla lunch åt henne. Men det var ur trevligt att ha sällskap, någon att snackanatten lång med.

10 maj 2010

Diabetiker lär sig ta ansvar.

kulle precis plocka upp en tant från soffan när telefonen ringde tidigare idag. Det var Thorsten, lokalförbundets ordförande. Ska åka med honom till mötet i morgon. Han frågade även om jag ville komma till "diabetesskolan" och prata om hur jag hade det under tonåren som diabetiker och då samtidigt tala om att jag är "lud:are".
Jag hade en jobbig pubertet med tanke på diabetesen och jag hade just då gett allt för att få prata med någon annan i samma situation eller någon som nyligen har upplevt det jag just gick igenom. Så självklart, det tvekar jag inte ens på =)

Det jag saknar mest med barn-/ungdomsavdelningen är nog Göran Lundström.
Det var han som fick mig att orka och gå igenom den tiden.


Eget ansvar och bättre blodsockernivåer, det är några av målsättningarna för eleverna i diabetesskolan som funnits i Kalmar i drygt ett år.

Sedan ett drygt år tillbaka finns en diabetesskola på Kalmar lasarett. Den kom till som ett sätt att sänka blodsockernivåerna hos de drygt 90 unga diabetikerna som finns i lasarettets upptagningsområde.

- Det betyder jättemycket för då får man prata med andra om allt från rökning till tjat från föräldrar med andra jämnåriga säger Lina Bengtsson som är elev på diabetsskolan.

Viktigt att ta ansvar
Göran Lundström är barnläkare och en av dem som undervisar de barn, ungdomar och föräldrar som deltar i skolan. Han berättar att blodsockernivåerna här ligger något över genomsnittet för resten av landet.
- Det är för tidigt att visa på något konkret resultat än, men vi tror att diabetesskolan är viktig för diabetikerna, säger han.
- Jag tror att de vågar ta ansvar för sin sjukdom utan att känna sig ensamma.

Rubrik.

Nyss hemkommen från jobbet, jobbat 7.30-12.30 idag. Sitter just och kollar ytterligare något avsnitt av O.C. i väntan på att kombon förnatten ska dyka upp (Stina). Lovade att hon skulle få slagga här när hon är och provjobbar på 1-2an.
Fick hem pappren från Blueberry idag, ska ringa KPG och se om Stefan kan hjälpa mig att översätta mina betyg eller om jag måste betala dyrt för det på annat håll. Sedan ska jag kontakta Csn i dagarna och se så jag får studielån/bidrag till mina planer. Sedan är det bara att skicka in ansökan. San Diego here i come.

08 maj 2010

Allmänt depp.

07 maj 2010

Separationsångest!

Jag har nu i två dagar insett att jag är nervös inför pumpbytet på onsdag. Jag har egentligen aldrig förtått varför, men idag slog jag huvudet på spiken. Jag har separationsångest, pumpen jag har idag har ändå vart en del av mitt liv ett tag. Vi har massor av upplevelser tillsammans, killar, maträtter, bilresor, fester... Vi har vart med om så otroligt mycket tillsammans och vad gör jag? Jo jag sviker honom mot en ny böna. Något nytt och okänt, hur kommer medis ta det? Han kommer bli utbytt mot en Animas på Onsdag, en stilig grön sak.
Gaaah. Stackars =(

06 maj 2010

=)

05 maj 2010

Lite skillad.

Jag som skulle va nyttig och försöka ta mig iväg för att simma och ha mig. Men icke, blev en sväng till tempo handlade tomatsoppa till lunch. Fick sedan ett ryck och sprang till tempo igen för att handla lite till ett recept jag hittade. Dock hade de inget floursocker så jag sprang vidare till ica (handlade inget denna gång på tempo). Handlade det jag skulle och insåg att jag glömt köpa potatismjöl.... En dag var jag på Tempo tre gånger...

Resultatet av Tempo blev det här...
Till Middag blev det rårakor med rivna morötter. till det drack jag en grogg på jordgubbsvodka, grenadin och sprite zero.

På Onsdag!

Äntligen, igår fick jag hem recepten för nya pumpen så jag tog tag i saken på en gång och gick ned till Apoteket för att beställa dom. På onsdag ska jag byta från Medtronics paradigm pump till Animas 2020 pumpen. Då jag inte längre litar på paradigmen har jag nu äntligen fått byta pump.
Jag kunde dock inte välja färg på den nya själv, visste inte vilken jag ville ha. Så min ssk Mats tyckte att jag skulle välja den gröna, alltså blev det en grön den här gången.

Frukost.

Frukosten idag blev fil med frysta hallon linfrö och pylliumfrön, till det en knäckemacka med gurka och en mugg kaffe med mjölk. Vaknade med ett bls på 14.6 hade kommit ned till 10.5 och hade 2e aktivt insulin. Så jag behövde inte så mycket till det här.
Jag sitter nu och funderar på om jag ska trotsa vädret och ge mig ut och springa/gå en sväng, om jag ska gå ned till gymmet där jag inte vart på nästan två månader eller om jag ska ta och simma en sväng. Jag är ledig idag (än så länge) och jag vet inte riktigt vad jag ska fylla upp dagen med. Men jag vet att jag vill börja komma igång med motionen igen. Nu har jag latat mig alldeles för länge.

03 maj 2010

Diverse frågor.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt “lol” i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har kissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[X] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[X] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[X] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[X] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått “skinny dipping”.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[X] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[X] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[X] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnostiserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[X] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[X] Min favoritfärg är svart eller turkos.
[X] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[X] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel (Xbox360)
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Humor!

Vad är litet, grönt, äter sten och bor en och en halv meter ner i jorden?
Svar: Den lille gröne stenätaren

Tänk dig att du har ett hål genom hela jorden och att du släpper ned en sten i det. Hur långt faller stenen?
Svar: En och en halv meter, sedan kommer den lille, gröne stenätaren och äter upp den.
Vågorna svallar mot stranden så stilla i gryningens timma
Fåglarna flyger mot skyn, strålande skimmer av solen
Änglarna sjunger ditt namn i den klara frostiga natten
Himlen öppnar sin famn, stjärnorna åter skall lysa

19 April 1927
3 Maj 2010

Valborg med familjen.

Familjen kom förbi för att fira valborg hos mig. Dock var saknaden stor av Malin som svek oss och drog till Thailand, men vi fick roa oss utan henne. Jag kan kort sammanfatta kvällen med fest, musik, piercing, alkohol, dans, skratt, underbart umgänge och ja toppen helt enkelt.

Jag hade dagen till ära köpt mig en ny outfit, en klänning med leopardmönster. Ja, ni läste rätt, jag hade klänning på mig och jag såg bara nästan ut som en stoppad korv. Hade även målat naglarna, högerhandens naglar var Röda och Vänsterhandens var Gröna.
Klockan sex var planen att gänget skulle dyka upp, mend et tog lite längre än så. Jag han hinka i mig både en och två cider innan de dök upp. Vid halv sjutiden ramlade Bästaste Malin, Fritte och andré in i hallen. Malin och Fritte tog plats framför spegeln det första de gjorde medan André sängde sig i soffan med meningen "Jag vet redan att jag är perfect".
Det blev diverse chips och alkoholintag under kvällen. Även Jensen, Tobbe och Frida trillade så småning om in. Nu kunde festen börja! Mer alkohol!
Här någon stans tog André tag i saken, bad om en penna, det blev en lila. Markerade vart hålen skulle sitta och jag fick så fint lägga mig på sängen. Första hålet taget, inga problem alls där, nästa hål = inga konstigheter. Nu kom problemet, han fick inte i mojängen som skulle sitta i ena ringen så han fick böka ett tag. Tar tag med tången och ska trycka ihop ringen lite och slinter, aj där var min läpp. Till slut efter massa pillande, bökande och efter att nästan ha petat ut mitt öga fick han i den.
Fasen vad snyggt det blev, jag är såå nöjd så det finns inte. Lär sinom tid bli fler, dock inte i läppen. Jag har massa planer.

Nu var klockan tillräckligt mycket för krogen - rockfest nästa. Träffade så mycket folk jag inte träffat på sjukt länge där. Skakade rumpa hela kvällen, mötte halva jobbet, lyckade dra omkull Lotta på dansgolvet (det var faktisktlite kul). Hittade något nöt som var blond som försökte äta upp ringarna i läppen, jag blev grinig och gick där ifrån. Jag har inte en aning om vem han var, men dte var kul.
Jag var hemam runt tre, tog lååång tid hem av någon anledning och då tog jag ändå rygg på Birgitta och Ingela på vägen.

01 maj 2010

I´m gonna blow your paradise away...